Social Icons

Pages

10 Haziran 2013 Pazartesi

Doğal yöntemle saç rengi



saç, saç rengi, doğal yöntemle saç rengi, doğal yolla renk, doğal olarak saç rengi elde etme, saç renkleri, saç bakımı, parlak saç renkleri, evde kolay yapılan saç boyası.
< style="border-bottom-color: rgb(204, 204, 204); border-bottom-style: solid; border-bottom-width: 1px; font-family: Verdana, 'BitStream vera Sans'; font-size: 16px; margin: 10px 0px 0px; padding: 0px 5px 3px;">
Muhteşem kızıl saçlar için kına
Saçlarınızın kızıl görünümü için kolay yöntemlerle elde etmeniz mümkün. Bunun için uygulayacağınız kına bakımıyla mümkün.
Öncelikle kınayı alışkan hamur haline getirin. Daha sonra saçınıza sürün; saçınızı bir naylon yardımıyla daha sonrada bir havluyla sarın. İki veya üç saat saçınızı böyle tutun. Muhteşem bir kızıl rengi elde edeceksiniz. Saçınızın rengini kehribar rengi olmasını istiyorsanız, saçınıza uyguladığınız kınadan sonra demli çay ile yıkayın. Uzun yıllar hasretini yaratığınız kızıl saçlara kavuşabilirsiniz.

Siyah saçlar için saç bakımı adaçayı
Saç bakımı siyah saçlar için zordur. Nedenine gelince; siyah saçlar kepek ve saç ağarmalarından kaynaklanan problemler nedeniyle bakımı sorunlar yaşanır. Ancak vereceğimiz adaçayı bakımıyla saçlarınızı uzun yıllar güven içinde kullanabilirsiniz.
Öncelikle karışım için siyah çay ve adaçayı temin etmelisiniz. İlk olarak iki çorba kaşığı siyah çayı ve bir çorba kaşığı adaçayını kaynatın. Yarım saat kadar bekledikten sonra saçınıza sürün. Bu işlemi 2 ay boyunca her gün uygulamalısınız. Her yıkamadan sonra güven rahatlığı içinde kullanabilirsiniz. Bu karışım sayesinde zamanla saç ağarmasını geciktiren bir karışımdır.

Sarı saçlar için papatya saç maskesi
Soğuk havalar ile başlayan mat görünüm sarışınlar için ilk etapta göze çarpan problemlerin başında gelir. Bu mat görünümden kurtulmak için papatya saç maskesi ideal saç bakım maskesidir.
Bunun için ilk yapmanız gereken hazır olarak alacağınız kuru papatya iyi bir çözümdür. 100 gram papatyayı kaynar suya dökün ve 40 dakika bekleyin. İyice demlenmesine dikkat edin. Saçlarınızı yıkadıktan sonra hafif kuruların ve elde ettiğiniz saç maskesini saçlarınızı yıkayın, özellikle saç tiplerine iyice masaj yapar gibi yedirin. Yaklaşık olarak bir saat kadar bu karışımın saçınızda kalmasını sağlayın ve durulayın. Bu yöntemi kullanarak haftada üç kez uygulamanız sonunda görecesiniz sarı rengin mat görüntüsünden kurtulup canlılık kazanmasına yardımcı olacaktır.
Saç maskeleri doğal yöntemler ile yapıldığında olumlu sonuçlar verir. Aksi takdirdi kozmetik ürünler problemi çözmediği gibi ilerleyen zaman içinde saç dökülmesine kadar eti ederek sorunu hat safhaya çıkarabilir.

Kahverengi saçlar için saç bakımı

Kahverengi saçlar için bir miktar soğan kabuğunu suda kaynatın. Hazırladığınız karışımın içine üç çorba kaşığı demlenmiş çay koyun. Elde ettiğiniz karışımı yarım saat bekletin. Saçınızı her yıkadığınızda havlu ile saçınızı kuruttuktan sonra elde ettiğiniz suyu saçlarınıza yetirin. Bu uygulamayı 2 ay kadar düzenli olarak yaptığınızda kahverengi saçlar sanki röfle yapmış gibi bir görünüm kazanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız